Το Final Four 2023 στο Κάουνας, η Dubai Basketball και όλες οι αλλαγές στην Basket League

Αθλητικά


Η εποχή Μπερτομέου ανήκει στο παρελθόν και οι μέτοχοι της EuroLeague ετοιμάζονται για κινήσεις που θα αλλάξουν το στάτους της διοργάνωσης. Μία απ’ αυτές είναι η επέκταση στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με την Dubai Basketball να θέλει πάρει εγγυημένο συμβόλαιο για τα επόμενα χρόνια.

Γι αυτό και την επόμενη εβδομάδα εκπρόσωποι των 11 ομάδων μετόχων της EuroLeague (ανάμεσά τους και ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό) θα βρεθούν στο Ντουμπάι, για να ακούσουν την πρόταση και να την μελετήσουν. Υπάρχει ομάδα που θέλει να ρίξει χρήμα, στο Ντουμπάι έχουν ρίξει στο τραπέζι και χορηγίες και όλα θα τεθούν επί τάπητος.

Σε ό,τι αφορά στο Final 4 του 2023, το Κάουνας είναι αυτή τη στιγμή το φαβορί έχοντας καταθέσει και υποψηφιότητα. Εδώ και χρόνια το ήθελε, αλλά ο Μπερτομέου δεν είχε την ίδια άποψη. Υπάρχει και η περίπτωση για Βερολίνο, αλλά υπάρχουν και δυσκολίες.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

EuroLeague: Χάνει έδαφος η Κωνσταντινούπολη για το Final Four του 2023
ΜΠΑΣΚΕΤ

EuroLeague: Χάνει έδαφος η Κωνσταντινούπολη για το Final Four του 2023

image

Για την Basket League, στο ταμείο θα μπουν περίπου 1 εκατομμύριο περισσότερα από την κρατική τηλεόραση, ενώ καθιερώνεται και η Δευτέρα ως μέρα που συνήθως θα παίζουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Τι ακριβώς θα συμβεί με τους ξένους και ποιες οι ώρες διεξαγωγής των αγώνων.

Ακούστε τι είπε στην εκπομπή Show Must Go On ο Παντελής Διαμαντόπουλος και ο Σπύρος Καβαλιεράτος για όλα τα καυτά θέματα της μπασκετικής επικαιρότητας.

Πηγή: sport24.gr