Βρέθηκε η 14χρονη Μαρκέλλα που είχε απαχθεί στη Νίκαια – Αίσιο τέλος στο θρίλερ

Ελλάδα


Τέλος στο θρίλερ με την αρπαγή της 14χρονης Μαρκέλλας από τη Νίκαια, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής. Σύμφωνα με πληροφορίες το κορίτσι κατάφερε να διαφύγει από εκεί όπου βρισκόταν.

  • Συναγερμός για την εξαφάνιση δυο 14χρονων κοριτσιών σε Νίκαια & Ιωάννινα – Τι λέει στην ΕΡΤ ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού: «Η περιπέτεια της Μαρκέλλας Τ. 14 ετών, έληξε σήμερα δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.

Η Μαρκέλλα Τ. κατάφερε να διαφύγει της Οδύσσειας που πέρασε από την ημέρα της εξαφάνισής της στις 7/10/22, όταν απήχθη, παρά τη θέλησή της, από ενήλικα άτομα από την περιοχή της Νίκαιας. Το κορίτσι ταλαιπωρήθηκε στα χέρια αγνώστων που προσπάθησαν να την εκμεταλλευτούν. Από σεβασμό στο παιδί και στο μέλλον του δεν θα περιγράψουμε την φρίκη που βίωσε.

Στο παρόν, βρίσκεται ανακουφισμένη και ασφαλής κοντά στην οικογένειά της ενώ Ψυχολόγος του Συλλόγου βρίσκεται δίπλα της, με στόχο την άμεση και ολιστική υποστήριξη του παιδιού μετά από την τραυματική εμπειρία που έζησε».

Πηγή: ertnews.gr