Κοζάνη: Υποψήφιος δήμαρχος Κοζάνης ο Σταύρος  Καμπουρίδης – Ανακοίνωση της υποψηφιότητας την ερχόμενη Τρίτη

Τα Νέα της Περιφέρειας


Την  κάθοδο του ως υποψήφιος δήμαρχος Κοζάνης στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, ανακοίνωσε με συνέντευξη του στην ΕΡΤ  Κοζάνης, ο  επιχειρηματίας και πρώην Περιφερειακός  Σύμβουλος, Σταύρος  Καμπουρίδης.

Ο κ. Καμπουρίδης  θα ανακοινώσει επίσημα την υποψηφιότητα του, την Τρίτη  11 Οκτωβρίου, στις 5 το απόγευμα, στο κτήμα «Κουτούκι» στην Κοζάνη -ημέρα επετείου της απελευθέρωσης της πόλης  από τον τουρκικό ζυγό- κάτι που όπως υπογράμμισε, αποκτά και συμβολικό χαρακτήρα, με την αναγκαιότητα που υπάρχει «να απελευθερωθεί η Κοζάνη σήμερα από την μιζέρια που κυριαρχεί».

Ο δημοτικός συνδυασμός του κ. Καμπουρίδη θα έχει το όνομα «Εδώ Κοζάνη» και στη  συνέντευξη του στην ΕΡΤ Κοζάνης, αναφέρθηκε επίσης ότι «έχει ετοιμασθεί ήδη ένα ολοκληρωμένο και κοστολογημένο πρόγραμμα για το Δήμο Κοζάνης και έχει προχωρήσει η κατάρτιση του ψηφοδελτίου, στο 90% για τον κεντρικό συνδυασμό και στο 50% για τα τοπικά συμβούλια».


Στη συνέντευξη του, ο κ. Καμπουρίδης έκανε ακόμη λόγο, για εκτεταμένο διάλογο που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια με τους πολίτες και τους τοπικούς φορείς στο Δήμο Κοζάνης, ενώ  επεσήμανε ότι «δεν έχει καμία κομματική σημαία ο συνδυασμός» και η βούληση όλων είναι  «να ξεφύγει ο Δήμος Κοζάνης από τη στασιμότητα στην οποία βρίσκεται και να έρθει η επιθυμητή αλλαγή που ζητά η τοπική κοινωνία».

ΕΡΤ  ΚΟΖΑΝΗΣ-Σύνταξη: Αντώνης Μαυρίδης

Πηγή: ertnews.gr