Ο Υπουργός Ναυτιλίας Γ. Πλακιωτάκης στο #RouteLab στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή

Τα Νέα της Περιφέρειας


Παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας και  Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Πλακιωτάκη, συνεχίζεται σήμερα  Πέμπτη 3 Νοεμβρίου κι ολοκληρώνεται το διήμερο συνέδριο #RouteLab στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή (2/11 και 3/11), που διοργανώνει ο Δήμος Πύργου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελ/νήσου και Δυτ. Ελλάδος, την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας και τον τηλεοπτικό σταθμό ΙΟΝΙΑΝ TV.

Στις 6.00 το απόγευμα ο Υπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννης Πλακιωτάκης θα μιλήσει για τη «Μεγάλη Πρόκληση της Κρουαζιέρας» στη Δυτική Ελλάδα και θα δώσει  τις απαντήσεις προοπτικής και εξέλιξης.

Νωρίτερα, στην ενότητα Fireside Chats: «Η Ανάπτυξη του αγροδιατροφικού τομέα σε συνάρτηση με τον τουρισμό», ομιλητής θα είναι ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Τροφίμων Γεώργιος Στύλιος.

Τουρισμός κρουαζιέρας, εναλλακτικές προτάσεις, εξειδικευμένες υπηρεσίες και αυθεντικές ταξιδιωτικές εμπειρίες, καινοτομίες στο τουριστικό προϊόν μέσα από workshops γευσιγνωσίας και οινογνωσίας με σύμμαχο τα ανταγωνιστικά ταξιδιωτικά πλεονεκτήματα της ευρύτερης περιοχής και της χώρας μας, ενσωματώνονται στο συνέδριο με στόχο να καθιερωθεί ο Πύργος και η ευρύτερη περιοχή ως τόπος τουριστικής βιωματικής εμπειρίας για τον επισκέπτη.

Πηγή: ertnews.gr